Gå til forsiden av matoppskrift.no



Glutenfrie Pitabrød


Oppskriften på Glutenfrie Pitabrød har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
6dlTORO Glutenfri lys melblanding
0,5pakkegjær
3dlvann, lunkent
1ssolje
0,25tssalt


Fremgangsmåte:

1. Bland alt det tørre godt, gjerne i mikser.
2. Løs opp gjæren i væsken (37ºC) og hell det over blandingen.
3. La mikseren gå 3-4 min.
4. Del deigen i passe emner og trill ut til boller.
5. Hev i 20-30 min.
6. Kjevl over bollene slik at de blir flate.
7. La dem heve i 20-30 min.
8. Stekes i 5-6 min. v/275ºC.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Toro
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22308)
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 183,41 Kcal
Protein 1,13 g
Fett 2,69 g
Karbo 37,22 g
Pris 2,69.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!