Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie Skoleboller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grToro Glutenfri fin kakemiks
2sssukker
1tskardemomme
0,5tsbakepulver
2dlmelk /soyamelk
0,5pakkegjær
1ssfiberhusk
6ssolje
Kokos og perlesukker til pynt
1pakkevaniljesaus til koking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie Skoleboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier196,002 137,38178,12Kcal
Protein2,4426,612,22gram
Karbohydrat29,89325,9527,16gram
Kostfiber1,0311,230,94gram
Fett7,1878,306,52gram
Mettet fett0,636,870,57gram
Salt0,404,310,36gram
Pris på oppskriftenKr 2,83Kr 30,86Kr 2,57.-
Hele oppskriften veier1 091 totalt1 091 pr porsj91 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 boller

1. Bland alt det tørre.
2. Løs opp gjæren og fiberhusken i væsken ca. 37°C.
3. Slå i egget, og til slutt oljen. La mikseren gå i 4-5 min.
4. Settes til heving i ca. 40 min.
5. Strø litt melblanding på bordet, hell deigen over og bruk to slikkepotter til å fordele deigen i emner.
6. Trilles til boller og trykkes flate, legg på en teskje vaniljekrem og strø på kokos og perlesukker.
7. Etterheves 10-15 min. og stekes ved 250°C i 8-10 min.

Fyll:
Lag vaniljekrem av 1 pk vaniljesaus til koking.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 22315)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.