Gå til forsiden av matoppskrift.no



Glutenfrie Vafler med sukrin

Bilde av Glutenfrie Vafler med sukrin.
Fotograf: Funksjonell mat

Oppskriften på Glutenfrie Vafler med sukrin har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Vafler uten hvetemel med perfekt vaffel-konsistens! Fattige på karbohydrater og rike på fiber.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkegg
4ssSukrin Gold
3dlrømme
1dlmandelmel (fettredusert)
0,5tssalt
2tsbakepulver
2ssfiberhusk, strøkne skjeer
0,5tskardemomme


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 plater

Bland alle ingrediensene sammen. Juster med fiberhusk og melk til du synes du har passe konsistens. (Vær forsiktig med å ha i ekstra Fiberhusk, og bruk da bare en halv teskje av gangen. Gi den deretter litt tid til å "virke" før du vurderer konsistensen igjen) La røren svelle i ca 15 minutter.

Stek vaflene. Siden disse inneholder mye rømme behøver du sannsynligvis ikke å smøre jernet. Gir ca 6-8 plater.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Funksjonell mat
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 33045)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Vafler
Diett/allergi: Glutenfri

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 242,51 Kcal
Protein 10,02 g
Fett 20,55 g
Karbo 3,09 g
Pris 8,01.- kr

Nyttige undersider og søk








Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!