Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie bagels




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlvann
50grgjær
1,5ssFiberhusk
0,5dlsirup
2ssmatolje
Ca 2,5tssalt
500grFinax glutenfritt mel mix el.. Lågproteinmix
200grFinax Glutenfri Grov melmix
Pensling og garnering: Sesamfrø


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie bagels med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier214,502 932,22244,35Kcal
Protein1,7123,381,95gram
Karbohydrat45,78625,8152,15gram
Kostfiber3,5448,394,03gram
Fett1,9426,522,21gram
Mettet fett0,263,550,30gram
Salt1,2817,511,46gram
Pris på oppskriftenKr 2,80Kr 38,28Kr 3,19.-
Hele oppskriften veier1 367 totalt1 367 pr porsj114 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 bagels

1. Løs opp gjæren og fiberhusk i fingervarmt vann 37 º, la svelle i ca 10 minutter.
2. Bland i resten av ingrediensene, men spar noe av melblandingen til utbakningen.
3. Bland deigen godt i maskinen, ca 5 minutter.
4. La deigen hvile i bollen under en klut, ca 20 minutter.
5. Del deigen deretter i 12 stykker på melet bakebord. Form bagels ved å gjøre en rulle (ca 2 cm tykk) og fest endene i sammen.
6. Legg på bakpapirskledd plate, la heve under et klede i ca 30 minutter.
7. Kok opp vann i en stor gryte. Kok hver bagel i vann ca 1 minutt på hver side, og legg så opp på platen og pynt med sesamfrø.
8. Stekes i midten av ovnen, 225 º ca 20 minutter.
9. La avkjøle på rist.

Tips: Går fint å fryse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 27860)
Tilberedningstid: 4,5 timer
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.