Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Glutenfrie crepes

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4517 lesere! 4517 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2dlsemper fin mix
5dlmelk
2stkegg
2sssmeltet smør
2krmsalt

Fyll.

1,5sssmør
250grsjampinjonger i skiver
2,5sssemper fin mix
3dlmelk
0,5dlkremfløte
Salt og pepper
Gratneres med reven ost.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Glutenfrie crepes er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stk

Fres soppen i smøret. Tilsett en blanding av mix og melk. La det koke noen minutter. Ha i fløten, kok opp og smak til med salt og pepper.
Visp samen eggene med litt av melken. Tilset mix og visp godt. Ha i resten av melken, salt og smøret.
Stek tynne pannekaker og legg en klatt stuing på hver, rull sammen og legg de i en smurd form. Strø over resten av osten og stek ved 275 grader i ca 10 minutter i ovn.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 117,061 638,1181,9 %
Fett: 6,4289,84 gr128,3 %Fett49,35 %
Protein: 3,7252,06 gr104,1 %Protein12,71 %
Karbo: 11,01154,07 gr51,4 %Karbo37,62 %
Fiber: 0,182,52 gr8,4 %Fiber0,3 %
Mettet fett: 3,8754,16 gr270,8 %
Salt: 0,304,26 gr85,2 %
Hele oppskriften veier 1399,38 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,78 .-
Pris 1 porsjonerKr. 38,90 .-Se din tallerken
Pris pr stkKr 3,89.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3327



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser