Gå til forsiden av matoppskrift.no

Glutenfrie crepes



Annonse

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2dlsemper fin mix
5dlmelk
2stkegg
2sssmeltet smør
2krmsalt

Fyll.

1,5sssmør
250grsjampinjonger i skiver
2,5sssemper fin mix
3dlmelk
0,5dlkremfløte
Salt og pepper
Gratneres med reven ost.


Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie crepes med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier114,051 576,03157,60Kcal
Protein3,7952,375,24gram
Karbohydrat10,04138,7413,87gram
Kostfiber0,162,210,22gram
Fett6,4989,688,97gram
Mettet fett3,9354,315,43gram
Salt0,314,250,42gram
Pris på oppskriftenKr 2,72Kr 37,59Kr 3,76.-
Hele oppskriften veier1 382 totalt1 382 pr porsj138 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stk

Fres soppen i smøret. Tilsett en blanding av mix og melk. La det koke noen minutter. Ha i fløten, kok opp og smak til med salt og pepper.
Visp samen eggene med litt av melken. Tilset mix og visp godt. Ha i resten av melken, salt og smøret.
Stek tynne pannekaker og legg en klatt stuing på hver, rull sammen og legg de i en smurd form. Strø over resten av osten og stek ved 275 grader i ca 10 minutter i ovn.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3327)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse




Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.