Glutenfrie crepes

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2dlsemper fin mix
5dlmelk
2stkegg
2sssmeltet smør
2krmsalt

Fyll.

1,5sssmør
250grsjampinjonger i skiver
2,5sssemper fin mix
3dlmelk
0,5dlkremfløte
Salt og pepper
Gratneres med reven ost.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stk

Fres soppen i smøret. Tilsett en blanding av mix og melk. La det koke noen minutter. Ha i fløten, kok opp og smak til med salt og pepper.
Visp samen eggene med litt av melken. Tilset mix og visp godt. Ha i resten av melken, salt og smøret.
Stek tynne pannekaker og legg en klatt stuing på hver, rull sammen og legg de i en smurd form. Strø over resten av osten og stek ved 275 grader i ca 10 minutter i ovn.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 117,06 Kcal
Protein 3,72 g
Fett 6,42 g
Karbo 11,01 g
Pris 2,75.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Semper
Oppskriften har hatt 5042 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3327)

Ekstra info

Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!