Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Glutenfrie crepes

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,78 Kcal: 117,06 Fett: 6,42 gr Protein: 3,72 gr Karbo: 11,01 gr
Mettet fett: 3,87 gr Kostfiber: 0,18 gr Salt av natrium: 0,30 gr
Oppskriften har hatt 4328 lesere! 4328 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2dlsemper fin mix
5dlmelk
2stkegg
2sssmeltet smør
2krmsalt

Fyll.

1,5sssmør
250grsjampinjonger i skiver
2,5sssemper fin mix
3dlmelk
0,5dlkremfløte
Salt og pepper
Gratneres med reven ost.
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater37,62 prosent
Protein12,71 prosent
Fett49,35 prosent
Kostfiber0,3 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 38,90

Pris pr stk

Kr 3,89
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stk

Fres soppen i smøret. Tilsett en blanding av mix og melk. La det koke noen minutter. Ha i fløten, kok opp og smak til med salt og pepper.
Visp samen eggene med litt av melken. Tilset mix og visp godt. Ha i resten av melken, salt og smøret.
Stek tynne pannekaker og legg en klatt stuing på hver, rull sammen og legg de i en smurd form. Strø over resten av osten og stek ved 275 grader i ca 10 minutter i ovn.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3327



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen