Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie harepusboller til Påske



Glutenfrie harepusboller til Påske oppskrift.
Fotograf: Holmen Crisp
Disse er utrolig søte og gode. Basert på vanlig søt gjærdeig som også passer perfekte til fastelavensboller eller til vanlige boller.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grJyttemjøl Mix
8dlmelk
100grmyk margarin
100grsukker
1tskardemomme
50grtørrgjær
1stkegg
125grGlutensubstitutt(Orgran)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glutenfrie harepusboller til Påske med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier207,153 589,79Kcal
Protein6,02104,32gram
Karbohydrat30,71532,19gram
Kostfiber4,4276,60gram
Fett5,7198,95gram
Mettet fett1,4525,13gram
Salt0,132,20gram
Pris på oppskriftenKr 5,22Kr 90,46Kroner
Hele oppskriften veier1 733 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen sukker, kardemomme, tørrgjær, glutensubstitutt og Jyttemjøl Mix.
Smelt margaring, ha i melk og varm til 40 grader. Bland alle ingredienser og elt til deigen er smidig. Dekk til bollen og la digen heve til dobbelt størrelse ca. 30 minutter. Rull ut boller i passe størrelse. Lag to snitt med barberblad eller skarp saks. Lag hull til øyne med tannpirker e.l.
Pensle med egg. Steks i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter, midt i ovnen.

For høyere boller del dem i to og fyll i krem. For flekkete kaniner ha i fyll med sjokoladeknupper eller knust sjokolade f.eks. Daim.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Holmen Crisp
(Intern: 30617)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.