Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Glutenfrie kanelboller

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,3 poeng. 2,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,91 Kcal: 333,17 Fett: 13,39 gr Protein: 2,28 gr Karbo: 50,13 gr
Mettet fett: 8,67 gr Kostfiber: 1,51 gr Salt av natrium: 0,36 gr
Oppskriften har hatt 9770 lesere! 9770 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlmelk fingervarm
0,5tsfiber husk
25grgjær
100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
0,25tssalt
1tsmalt kardemomme
5dlpotetmel
Ca 6dlfinax glutenfri melmix

Fyll:

100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
1tskanel
Pensles med 1 egg og 2 ts vann
Strøs med perlesukker.
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater60,18 prosent
Protein2,73 prosent
Fett36,17 prosent
Kostfiber0,9 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 49,58

Pris pr boller

Kr 2,48
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 boller

Rør melk og fiberhusk og la svelle 10 minutter. Smuldre gjæren i melken og rør til den er oppløst. Ha i smøret og resten av ingrediensene, men spar litt mel til utbaking. Elt noen minutter i maskin.
Ha deigen på bakebordet og kjevle ut en rektangulær leiv på ca 45x30 cm.
Bre ut smøret over leiven, ha på sukker og kanel. Rull så sammen og skjær i biter. Legg bollene i papirformer. Hev disse i minst en time.
Pensle med pisket egg og vann, og strø med perlesukker. Stek ved 250 grader midt i ovnen i ca 10 minutter. Kjøl ned på rist tildekket.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Glutenfrie harepusboller til Påske hos oss.Les mer om Glutenfri eplekake hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3356



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen