Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Glutenfrie kanelboller

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,3 poeng. 2,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,91 Kcal: 333,17 Fett: 13,39 gr Protein: 2,28 gr Karbo: 50,13 gr
Mettet fett: 8,67 gr Kostfiber: 1,51 gr Salt av natrium: 0,36 gr
Oppskriften har hatt 9800 lesere! 9800 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlmelk fingervarm
0,5tsfiber husk
25grgjær
100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
0,25tssalt
1tsmalt kardemomme
5dlpotetmel
Ca 6dlfinax glutenfri melmix

Fyll:

100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
1tskanel
Pensles med 1 egg og 2 ts vann
Strøs med perlesukker.
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater60,18 prosent
Protein2,73 prosent
Fett36,17 prosent
Kostfiber0,9 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 49,58

Pris pr boller

Kr 2,48
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 boller

Rør melk og fiberhusk og la svelle 10 minutter. Smuldre gjæren i melken og rør til den er oppløst. Ha i smøret og resten av ingrediensene, men spar litt mel til utbaking. Elt noen minutter i maskin.
Ha deigen på bakebordet og kjevle ut en rektangulær leiv på ca 45x30 cm.
Bre ut smøret over leiven, ha på sukker og kanel. Rull så sammen og skjær i biter. Legg bollene i papirformer. Hev disse i minst en time.
Pensle med pisket egg og vann, og strø med perlesukker. Stek ved 250 grader midt i ovnen i ca 10 minutter. Kjøl ned på rist tildekket.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Skoleboller glutenfrie hos oss.Les mer om Glutenfri eplekake hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3356



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen