Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Glutenfrie kanelboller

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,3 poeng. 2,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 10245 lesere! 10245 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Glutenfrie kanelboller har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 333,17 Kcal ......Protein: 2,28 gram ......Fett: 13,39 gram ......Mettet fett: 8,67 gram
Karbohydrater: 50,13 gram ......Kostfiber: 1,51 gram .....Natrium: 145,99 mg .......Pris: 3,91 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlmelk fingervarm
0,5tsfiber husk
25grgjær
100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
0,25tssalt
1tsmalt kardemomme
5dlpotetmel
Ca 6dlfinax glutenfri melmix

Fyll:

100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
1tskanel
Pensles med 1 egg og 2 ts vann
Strøs med perlesukker.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Finax
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 boller

Rør melk og fiberhusk og la svelle 10 minutter. Smuldre gjæren i melken og rør til den er oppløst. Ha i smøret og resten av ingrediensene, men spar litt mel til utbaking. Elt noen minutter i maskin.
Ha deigen på bakebordet og kjevle ut en rektangulær leiv på ca 45x30 cm.
Bre ut smøret over leiven, ha på sukker og kanel. Rull så sammen og skjær i biter. Legg bollene i papirformer. Hev disse i minst en time.
Pensle med pisket egg og vann, og strø med perlesukker. Stek ved 250 grader midt i ovnen i ca 10 minutter. Kjøl ned på rist tildekket.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 333,174 224,60211,2 %
Fett: 13,39169,79 gr242,6 %Fett36,17 %
Protein: 2,2828,91 gr57,8 %Protein2,73 %
Karbo: 50,13635,65 gr211,9 %Karbo60,18 %
Fiber: 1,5119,15 gr63,8 %Fiber0,9 %
Mettet fett: 8,67109,94 gr549,7 %
Salt: 0,364,63 gr92,6 %
Hele oppskriften veier 1268 gr totalt Ferdig bakst veier 1153,88 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,91 .-
Pris 1 porsjonerKr. 49,58 .-Se din tallerken
Pris pr bollerKr 2,48.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Glutenfrie harepusboller til Påske hos oss.Les mer om Glutenfri eplekake hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3356



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen