Gå til forsiden av matoppskrift.no

Glutenfrie kanelboller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlmelk fingervarm
0,5tsfiber husk
25grgjær
100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
0,25tssalt
1tsmalt kardemomme
5dlpotetmel
Ca 6dlfinax glutenfri melmix

Fyll:

100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
1tskanel
Pensles med 1 egg og 2 ts vann
Strøs med perlesukker.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie kanelboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier332,004 111,82205,59Kcal
Protein2,0425,271,26gram
Karbohydrat49,29610,4630,52gram
Kostfiber1,6920,931,05gram
Fett13,70169,678,48gram
Mettet fett8,87109,855,49gram
Salt0,384,770,24gram
Pris på oppskriftenKr 3,89Kr 48,18Kr 2,41.-
Hele oppskriften veier1 239 totalt1 239 pr porsj62 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 boller

Rør melk og fiberhusk og la svelle 10 minutter. Smuldre gjæren i melken og rør til den er oppløst. Ha i smøret og resten av ingrediensene, men spar litt mel til utbaking. Elt noen minutter i maskin.
Ha deigen på bakebordet og kjevle ut en rektangulær leiv på ca 45x30 cm.
Bre ut smøret over leiven, ha på sukker og kanel. Rull så sammen og skjær i biter. Legg bollene i papirformer. Hev disse i minst en time.
Pensle med pisket egg og vann, og strø med perlesukker. Stek ved 250 grader midt i ovnen i ca 10 minutter. Kjøl ned på rist tildekket.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 3356)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skoleboller glutenfrie.
Skoleboller glutenfrie

Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.
Glutenfrie harepusboller til Påske

Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.
Glutenfri eplekake

Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.