Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Glutenfrie kanelboller

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,3 poeng. 2,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 10446 lesere! 10446 lesere
Glutenfrie kanelboller har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 333,09 kcal ......Protein: 2,28 g ......Fett: 13,39 g ......Mettet fett: 8,67 g
Karbohydrater: 50,11 g ......Kostfiber: 1,51 g .....Natrium: 161,42 mg .......Pris: 3,91 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlmelk fingervarm
0,5tsfiber husk
25grgjær
100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
0,25tssalt
1tsmalt kardemomme
5dlpotetmel
Ca 6dlfinax glutenfri melmix

Fyll:

100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
1tskanel
Pensles med 1 egg og 2 ts vann
Strøs med perlesukker.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Finax
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 boller

Rør melk og fiberhusk og la svelle 10 minutter. Smuldre gjæren i melken og rør til den er oppløst. Ha i smøret og resten av ingrediensene, men spar litt mel til utbaking. Elt noen minutter i maskin.
Ha deigen på bakebordet og kjevle ut en rektangulær leiv på ca 45x30 cm.
Bre ut smøret over leiven, ha på sukker og kanel. Rull så sammen og skjær i biter. Legg bollene i papirformer. Hev disse i minst en time.
Pensle med pisket egg og vann, og strø med perlesukker. Stek ved 250 grader midt i ovnen i ca 10 minutter. Kjøl ned på rist tildekket.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 333,094 225,25211,3 %
Fett: 13,39169,85 g242,6 %Fett36,17 %
Protein: 2,2828,92 g57,8 %Protein2,73 %
Karbo: 50,11635,65 g211,9 %Karbo60,17 %
Fiber: 1,5119,15 g63,8 %Fiber0,9 %
Mettet fett: 8,67109,98 g549,9 %
Salt: 0,405,12 g102,4 %
Hele oppskriften veier 1268,5 g totalt Ferdig bakst veier 1154,33 g Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,91 .-
Pris 1 porsjonerKr. 49,60 .-Se din tallerken
Pris pr bollerKr 2,48.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Skoleboller glutenfrie hos oss.Les mer om Glutenfrie harepusboller til Påske hos oss.Les mer om Glutenfri eplekake hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3356



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen