Glutenfrie kanelboller


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlmelk fingervarm
0,5tsfiber husk
25grgjær
100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
0,25tssalt
1tsmalt kardemomme
5dlpotetmel
Ca 6dlfinax glutenfri melmix

Fyll:

100grromsvarmt smør
0,5dlsukker
1tskanel
Pensles med 1 egg og 2 ts vann
Strøs med perlesukker.


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 boller

Rør melk og fiberhusk og la svelle 10 minutter. Smuldre gjæren i melken og rør til den er oppløst. Ha i smøret og resten av ingrediensene, men spar litt mel til utbaking. Elt noen minutter i maskin.
Ha deigen på bakebordet og kjevle ut en rektangulær leiv på ca 45x30 cm.
Bre ut smøret over leiven, ha på sukker og kanel. Rull så sammen og skjær i biter. Legg bollene i papirformer. Hev disse i minst en time.
Pensle med pisket egg og vann, og strø med perlesukker. Stek ved 250 grader midt i ovnen i ca 10 minutter. Kjøl ned på rist tildekket.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Finax
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3356)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 332,63 Kcal
Protein 2,07 g
Fett 13,39 g
Karbo 50,09 g
Pris 3,91.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!