Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie muffins




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grsmør (eller margarin) pluss ekstra til smøring
50grmørk farin pluss ekstra til pynt
2stkegg
2dlskummet kulturmelk
100grMaizena
100grbrunt rismel
1tsbakepulver, glutenfritt
50grdadler uten stein, hakkede


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie muffins med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier247,591 646,18137,18Kcal
Protein4,3829,122,43gram
Karbohydrat37,85251,6620,97gram
Kostfiber1,409,310,78gram
Fett8,4356,054,67gram
Mettet fett4,6130,652,55gram
Salt0,372,480,21gram
Pris på oppskriftenKr 4,39Kr 29,19Kr 2,43.-
Hele oppskriften veier665 totalt665 pr porsj55 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 muffins

Forvarm ovnen til 200ºC.
Smør hver liten kakeform (muffinsform) med smør.
Bland smør (eller margarin) sammen med sukker med en sleiv.
Pisk eggene i på en gang, og når de er blandet grundig sammen med sukker og smør, så rør melken i.
Bland Maizena, rismel og bakepulver sammen i en andre skål og tilsett det litt etter litt til melkeblandingen.
Ha til sist de hakkede dadler i.
Ha blandingen i de 12 formene.
Dryss litt mørk farin ut over hver muffins.
Sett formene på en bakeplate og sett den øverst i ovnen i 25-30 minutter. Sjekk helst med bakepinne for å se at de er stekt gjennom.
Ta dem ut av ovnen og la dem kjøle ned i formene.
Vend dem ut på en bakerist og server dem med det samme.
Skjær dem over og smør smør på.

Muffins med banan
Tilsett en godt moden banan til deigen i stedet for dadler. Det gir en velsmakende og duftende muffins.

Muffins med aprikos eller rosiner
Bruk 50 g rosiner uten kjerner i stedet for dadler. Andre tørkede frukter, som for eksempel aprikoser, kan også anvendes. Men de skal hakkes fint.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26884)
Kategori: Muffins
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Cup Cakes med marmorert smørkrem.Cup Cakes med marmorert smørkrem.
Denne retten har 339,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.