Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie solsikkebaguetter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlvann fingervarmt
25grgjær
1dlSolsikkefrø
50grsoltørkede tomater strimlede
1,5tssalt
1tshonning
1ssolivenolje
7dlfinax naturlig glutenfri italiensk melmix
Pensles med olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie solsikkebaguetter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier228,881 781,83178,18Kcal
Protein3,5927,952,79gram
Karbohydrat37,96295,5229,55gram
Kostfiber5,1540,094,01gram
Fett5,8245,314,53gram
Mettet fett0,775,990,60gram
Salt1,6813,061,31gram
Pris på oppskriftenKr 3,39Kr 26,39Kr 2,64.-
Hele oppskriften veier779 totalt779 pr porsj78 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 baguetter

Smuldre ned gjæren i en bakebolle og tilsett vannet. Løs opp gjæren. Tilsett fiberhusk og tomater. Rør om og la det svelle i 10 minutter.
Tilsett salt, honning, olivenolje og melblandingen, men spar litt til utbaking. Elt med maskin i 5 minutter.
La deigen hvile tildekket i 30 minutter.
Ha deigen på melet bakebord og del deigen i 12-15 biter som formes til baguetter.
Pensle disse med olje og strø med solsikkefrø. Legg på papirkledd plate og hev i 20 minutter.
Stek så i midten av ovnen ved 175 grader i ca 12-15 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 3345)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie rundstykker.Glutenfrie rundstykker.
Denne retten har 234,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Teff brød - glutenfritt.Teff brød - glutenfritt.
Denne retten har 168,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfritt brød uten gjær.Glutenfritt brød uten gjær.
Denne retten har 115,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polarbrød med fiberfin.Polarbrød med fiberfin.
Denne retten har 253,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brød med Jyttemjøl Teff & Original.Brød med Jyttemjøl Teff & Original.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.