Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie vaniljeboller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grgjær
2dlmelk
150grsmør
1krmsalt
1sssukker
Ca 7dlsemper glutenfri mix

Fyll:

75grsmør
2sssukker
3tsvaniljesukker
Pensles med egg og perlesukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie vaniljeboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier368,593 169,87132,08Kcal
Protein3,0626,321,10gram
Karbohydrat39,01335,4913,98gram
Kostfiber1,028,770,37gram
Fett22,03189,467,89gram
Mettet fett14,25122,555,11gram
Salt0,635,410,23gram
Pris på oppskriftenKr 4,40Kr 37,84Kr 1,58.-
Hele oppskriften veier860 totalt860 pr porsj36 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 boller

Bland først fyllet. Rør ut gjæren i melken. Tilsett det andre, men spar litt mix til utbaking. Arbeid til en deig. Del i 2 deler og kjevl ut en avlang leiv. Skjær i firkanter slik at det blir 24 stk. legg en klatt fyll i hver og brett opp kantene, som trykkes godt sammen.

Legges i papirformer og får så heve i ca 2 timer. Pensle med pisket egg og strøs med sukker. Stek ved 250 grader i ca 8 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3640)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.