Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfritt vørterbrød




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grsmør
0,33litervørterøl (les red anm:)
50grgjær
1dlrosiner
25grsyltede appelsinskall, hakket
1tssalt
1pakkesemper mix med fiber


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glutenfritt vørterbrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier243,422 487,75Kcal
Protein3,2032,70gram
Karbohydrat45,76467,67gram
Kostfiber4,0841,70gram
Fett4,3844,76gram
Mettet fett2,8529,13gram
Salt0,959,66gram
Pris på oppskriftenKr 4,64Kr 47,42Kroner
Hele oppskriften veier1 022 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smør og ha i ølet. Varm til 37 grader og ha i gjæren. Tilsett det andre og mixen til slutt. Spar litt til utbaking. Arbeid sammen og la det heve i 30 minutter.
Sett ovnen på 250 grader.
Bak ut til en rund kake. La den heve på en plate i 20 minutter. Sett brødet inn i ovne og senk varmen til 200 grader. Stek i ca 30 minutter.

(red anm:) Dette er en svensk oppskrift og da øltyper er forskjellige der og her i landet så må en være obs på gluten innholdet i øl. Norsk Cøliakiforening har godkjent 3 øltyper i ett glutenfritt kosthold:

Corona, Sol og Lapin Culta. Det fins og mange flere på markedet ute i verden, men jeg vet ikke om dette kan skaffes i norge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3610)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Teff brød - glutenfritt.Teff brød - glutenfritt.
Denne retten har 168,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polarbrød med fiberfin.Polarbrød med fiberfin.
Denne retten har 253,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brød med Jyttemjøl Teff & Original.Brød med Jyttemjøl Teff & Original.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfritt brød uten gjær.Glutenfritt brød uten gjær.
Denne retten har 115,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie rundstykker.Glutenfrie rundstykker.
Denne retten har 234,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.