Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

God restepai



God restepai oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
I vår restepai er det brukt bacon, kokt skinke og grillet kylling, men du kan gjerne bruke andre kjøttrester som du har i kjøleskapet ditt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paibunn:

125grsmør
200grhvetemel
2ssvann

Fyll:

50grbacon
50grkokt skinke
1stkgrillet kyllinglår, kjøttet
5stkegg
3dlmelk
1tssalt
0,5tspepper
6stkcherrytomat, rød
200grhvitost
2ssbasilikum, friskhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i God restepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier228,993 498,74583,12Kcal
Protein11,11169,7528,29gram
Karbohydrat10,59161,8026,97gram
Kostfiber0,588,861,48gram
Fett15,67239,4239,90gram
Mettet fett8,49129,7221,62gram
Salt0,9815,012,50gram
Pris på oppskriftenKr 5,03Kr 76,85Kr 12,81.-
Hele oppskriften veier1 528 totalt1 528 pr porsj255 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

1. Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann til en jevn deig. La den stå kaldt 1/2-1 time.
2. Kjevle ut deigen eller trykk den direkte ut i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 ºC i 10-15 minutter til den er litt gyllen.
3. Skjær kjøttrestene i biter og legg dem i paiskallet. Bland egg, melk, salt og pepper og hell over fyllet.
4. Dryss over revet ost. Legg cherrytomater i skiver på toppen. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllen og eggeblandingen har stivnet.

Server paien med en frisk salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 27240)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Quiche Lorraine 3.Quiche Lorraine 3.
Denne retten har 263,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskepai 2.Påskepai 2.
Denne retten har 197,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også God restepai.God restepai.
Denne retten har 228,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 368,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.