Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gomme 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2litermelk
5dlkulturmelk
Ca 1,5sshvetemel
1dlvann
0,75dlrosiner
2ssrevet appelsinskall
1tskanel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gomme 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier50,411 347,96Kcal
Protein3,2887,71gram
Karbohydrat5,69152,15gram
Kostfiber0,205,35gram
Fett1,5741,98gram
Mettet fett1,0327,54gram
Salt0,092,48gram
Pris på oppskriftenKr 1,55Kr 41,45Kroner
Hele oppskriften veier2 674 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp melken før kulturmelken røres inn. La blandingen skille seg. Småkok under lokk i 3-4 timer til blandingen er lys brun. Rør av og til.

Jevn blandingen med hvetemel utrørt i melk, og smak til med rosiner, appelsinskall og kanel.

Dryss sukker og kanelblanding på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 4067)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gommi.Gommi.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokaost fra tinn.Kokaost fra tinn.
Denne retten har 33,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokaost.Kokaost.
Denne retten har 67,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cottage cheese.Cottage cheese.
Denne retten har 42,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gomme med anis.Gomme med anis.
Denne retten har 69,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Aslaugs gomme.Aslaugs gomme.
Denne retten har 101,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gom fra Oppdal.Gom fra Oppdal.
Denne retten har 62,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søst 2.Søst 2.
Denne retten har 74,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eggost fra Flekkefjord.Eggost fra Flekkefjord.
Denne retten har 69,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.