Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gourmetens abborfilet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stk filetabborfileter, store eller 12 små
0,5stksitron, saften
3stkegg
1dashsalt
1dashpepper
5dlbearnéssaus
3stktomater
100grsmør til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gourmetens abborfilet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,04706,45Kcal
Protein9,8348,55gram
Karbohydrat2,1310,52gram
Kostfiber0,261,28gram
Fett10,5251,96gram
Mettet fett5,2525,93gram
Salt0,582,85gram
Pris på oppskriftenKr 8,63Kr 42,62Kroner
Hele oppskriften veier1 976 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krydre filetene med salt, pepper og press over sitronsaften. Pisk sammen eggene, og vend filetene først i mel, deretter i egg. Stek fisken gyllenbrun i smør.

Lag bearnéssaus, fra pakke eller egen oppskrift. Del tomatene i to og ta ut frøhuset. Finhakk tomatkjøttet og bland det i sausen.

Server med kokte eller stekte poteter, samt en god salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11857)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.