Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønn karrisaus til fisk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6dlkokosmelk
2ssgrønn karripasta fra Thailand (se egen oppskrift)
500grfisk i skiver
1tssalt
1sssoyasaus
1tssesamolje
Ca 1,5stkfriske, grønne chili
2ssfinhakket, frisk basilikum


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Sesam
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønn karrisaus til fisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,15340,77Kcal
Protein10,2724,97gram
Karbohydrat1,403,40gram
Kostfiber0,882,14gram
Fett10,1924,78gram
Mettet fett7,5818,43gram
Salt1,192,90gram
Pris på oppskriftenKr 8,56Kr 20,81Kroner
Hele oppskriften veier973 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Bland kokosmelk og karripasta. Kok opp under omrøring. Tilsett fisk, salt, soyasaus og sesamolje. Senk varmen og la det trekke i 15 minutter, til fisken er gjennomkokt og slipper bena, Tilsett chili og basilikum og la alt trekke i ytterligere 2 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7511)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.