Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønn libanesisk saus (salkha)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3,25dlolivenolje
1tssennepspulver
Cayennepepper
0,25tsallehånde
1,5dlrød vineddik
1ssestragon
1ssmerian
1sshakket purre
1sshakket topp av vårløk
1sspersille
1sshakket kjørvel
1tsrørsukker
Kjøkken eller middelhavssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønn libanesisk saus (salkha) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier558,26675,74Kcal
Protein1,021,23gram
Karbohydrat2,583,12gram
Kostfiber0,760,92gram
Fett60,2672,94gram
Mettet fett8,4610,24gram
Salt0,010,02gram
Pris på oppskriftenKr 8,46Kr 10,24Kroner
Hele oppskriften veier484 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med å blende oljen, en ts. salt og sennepspulveret. Knus allehånde, tilsett den og cayennepepperet. Tilsett vineddiken litt etter litt og forsett med krydderurtene - og evt. en pris sukker.

Smak til med mere olje, eddik og salt.

Tips:
Sausen er holdbar i ukevis i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23059)
Kategori: Saus
Land: Libanon

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.