Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønn linsegrateng




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8dlgrønne linser, kokte
1pakkedypfryst hakket spinat, 350 g
3stkløk
2ssmargarin eller smør
1tstimian
2krmsalt
2dlost, reven


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønn linsegrateng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,35382,57Kcal
Protein6,2823,71gram
Karbohydrat8,4431,86gram
Kostfiber2,8310,68gram
Fett4,0915,44gram
Mettet fett1,485,59gram
Salt0,250,93gram
Pris på oppskriftenKr 5,39Kr 20,35Kroner
Hele oppskriften veier1 510 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok linsene. Hell av kokevannet, eller bruk kokte linser.

Tin spinaten. Skrell løken, skjær den i skiver og fres den myk i fettet i en stekepanne. Dryss over smuldret timian og litt salt. Fordel linsene i en smurt, ildfast form. Dekk dem med spinaten. Salt. Legg deretter på den freste løken. Dryss revet ost over.

Gratiner retten midt i ovnen 10-15 minutter ved 225 C.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9826)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.