Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønn ris




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkløk
2ssmargarin eller smør
2dlris
1dlpersille, finhakket
2dlerter, dypfryste
0,33tssalt
Ca 5dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønn ris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104,63253,63Kcal
Protein2,445,91gram
Karbohydrat14,4735,08gram
Kostfiber1,172,84gram
Fett3,859,33gram
Mettet fett0,811,96gram
Salt0,300,72gram
Pris på oppskriftenKr 1,70Kr 4,12Kroner
Hele oppskriften veier970 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk løken og stek den i margarinen. Tilsett risen og la den steke med under omrøring i et par minutter. Strø over persille og salt. Tilsett vann, samme mengde som angitt på rispakken. Kok risen etter oppskriften på pakken. Rør risen luftig med en gaffel og server straks. Tilsett ertene når risen er ferdig og varm opp på nytt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9196)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.