Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønn saus til bakt potet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5dlpersille,
0,5dlgrønne oliven uten stener,
1sskapers,
2feddhvitløk, presset
2dlmajones,
1dlrømme,
urtesalt,
noen dråper tabasco


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønn saus til bakt potet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier535,87434,86Kcal
Protein1,511,23gram
Karbohydrat2,401,95gram
Kostfiber0,420,34gram
Fett57,7146,83gram
Mettet fett10,128,21gram
Salt0,820,67gram
Pris på oppskriftenKr 8,39Kr 6,81Kroner
Hele oppskriften veier325 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk persille, oliven og kapers, eller kjør det i en hurtigmikser.
Bland i hvitløk, majones og rømme. Smak til med krydder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19561)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.