Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønn tunfisksaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)tunfisk i vann
1stk litepurre
2ssmargarin eller smør
2sshvetemel
3dlvæske (tunfiskkraft, evt. grønnsakkraft)
Ca 2,5ssfløte eller melk
0,5tssalt
Ca 1,5sssitronsaft, friskpresset
0,5dldill, klippet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønn tunfisksaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,20182,25Kcal
Protein7,6314,31gram
Karbohydrat2,685,03gram
Kostfiber0,621,16gram
Fett6,0811,40gram
Mettet fett1,562,93gram
Salt0,931,75gram
Pris på oppskriftenKr 3,85Kr 7,22Kroner
Hele oppskriften veier750 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kraften av tunfisken og ta vare på den. Snitt opp og skyll purren og skjær den i tynne skiver.

Fres purren i fettet i et kokekar. Dryss over melet og rør om. Tilsett væsken og fløten. Kok opp under omrøring og kok sausen i ca 5 minutter. Legg i tunfisken og varm sausen.

Smak til med salt, sitronsaft og dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7338)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.