Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønnsakpaté




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grblomkål
1stkrød paprika
1stkgrønn paprika
3dlfinsnittet purre
2ssMargarin
6stkegg
2sshvetemel
4dlkremfløte
1tsmuskatnøtt, revet
2tsurtesalt
5dlsveitser eller norvegia, revet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønnsakpaté med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187,86800,82Kcal
Protein7,0129,88gram
Karbohydrat2,7211,59gram
Kostfiber1,034,39gram
Fett16,3269,57gram
Mettet fett8,9838,28gram
Salt0,713,03gram
Pris på oppskriftenKr 6,13Kr 26,13Kroner
Hele oppskriften veier1 705 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del blomkålhodet i buketter. Skjær stilken i små biter og kok blomkålen i lettsaltet vann til den er knapt mør. La den renne godt av seg.

Skjær paprika i strimler. Fres purre og paprika i margarin et par minutter. Visp sammen egg, mel, fløte, krydder og ost. Tilsett grønnsakene og hell blandingen i en smurt, avlang brødform. Stek pateen ved 175 C i ca 1 time til den kjennes stivnet. Avkjøl litt før den hvelves.

Server grønnsakpaté kald eller varm med godt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6050)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.