Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønnsakrisotto i mikroen




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storløk,
1sssmør,
3,5dlris egnet til koking i mikro-ovn,
3,5dlvann
2tslyst buljong- pulver,
0,5stksquash eller slangeagurk,
2stkpaprikaer (evt. blandet rød, grønn, gul),
1liten bokssjampinjong
0,5stkpurre,
1tstimian,
1tsgurkemeie (evt. 1/4 - 1/2 ts karri)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønnsakrisotto i mikroen med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99,41339,71Kcal
Protein2,568,75gram
Karbohydrat17,4259,53gram
Kostfiber1,334,54gram
Fett1,876,39gram
Mettet fett1,053,59gram
Salt0,260,90gram
Pris på oppskriftenKr 2,42Kr 8,27Kroner
Hele oppskriften veier1 367 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og grovhakk løken og legg den i et mikrosikkert fat med lokk og kok ved full effekt (650w) i 2 minutter. Ha i ris, vann, buljongpulver (eller finhakket buljongterning), grønnsaker i skiver og krydder. Dekk med lokk og kok ved full effekt i 4 minutter.

La retten stå tildekket og trekke i 5 minutter før servering.

Grønnsakrisotto kan serveres alene med godt brød og en rømmedressing eller den kan serveres som tilbehør til stekt fisk, pølse eller kjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20095)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.