Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønnsakwok m/fisk og reker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2sssesamolje
eller annen olje
1tssalt
1feddfinhakket hvitløkbåt
eller knust hvitløkbåt
1stkløk, finhakket
1stkrød paprika i små biter
1stkgrønn paprika i små biter
100grbønnespirer
1stksquash, gul
2,5dlkjøttbuljong, evt. jevnet
2sssoyasaus
3ssmango-chutney
300grfiskefilet i små stykker
200grreker
1stksitron, saften
1dashsalt
evt. karri


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Sesam
Skalldyr
Soya
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønnsakwok m/fisk og reker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier68,97290,93Kcal
Protein6,2326,28gram
Karbohydrat5,9825,23gram
Kostfiber0,933,92gram
Fett2,038,56gram
Mettet fett0,351,48gram
Salt1,285,41gram
Pris på oppskriftenKr 5,37Kr 22,65Kroner
Hele oppskriften veier1 687 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Oljen varmes i wokpannen, og salt og hvitløk tilsettes. De oppdelte grønnsakene legges i og stekes under konstant omrøring. Buljong, soyasaus og mango-chutney tilsettes. Det hele gis et oppkok. Fiskestykkene dyppes i sitronsaft og fordeles over. Surres 5-10 min. Rekene tas i. Smakes til og jevnes ev. med maizennamel.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 434)
Kategori: Wok
Land: Kina

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.