Gå til forsiden av matoppskrift.no



Grahambrød


Oppskriften på Grahambrød har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grgjær
1litervann
0,75sssalt
5dlsammalt hvete grov
5dlsammalt hvete fin
7dlhvetemel
1dlhvetekli


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 brød

Smør to brødformer, ca 1 1/2 l hver. Rør gjæren ut i lunkent vann. Tilsett salt. Tilsett så melet - først det grove. Deigen er som en tregtflytende røre. Den skal være slik. Fordel den i formene. Sett disse på nederste rille i kald ovn. Sett ovnen på 200 C.

La brødene stå i ovnen en drøy time. Dekk til med aluminiumsfolie hvis de blir for mørke på toppen. Hvelv dem ut av formen på rist og la dem avkjøles under klede.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12796)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 162,76 Kcal
Protein 6,18 g
Fett 1,04 g
Karbo 29,73 g
Pris 0,76.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!