Grahambrød


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grgjær
1litervann
0,75sssalt
5dlsammalt hvete grov
5dlsammalt hvete fin
7dlhvetemel
1dlhvetekli


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 brød

Smør to brødformer, ca 1 1/2 l hver. Rør gjæren ut i lunkent vann. Tilsett salt. Tilsett så melet - først det grove. Deigen er som en tregtflytende røre. Den skal være slik. Fordel den i formene. Sett disse på nederste rille i kald ovn. Sett ovnen på 200 C.

La brødene stå i ovnen en drøy time. Dekk til med aluminiumsfolie hvis de blir for mørke på toppen. Hvelv dem ut av formen på rist og la dem avkjøles under klede.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12796)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 162,76 Kcal
Protein 6,18 g
Fett 1,04 g
Karbo 29,73 g
Pris 0,76.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!