Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gratinert blekksprut




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)blekksprut
1liten bokssmå fiskeboller
2sssmør eller margarin
2sshvetemel
3dlmelk
1dlfløte
1dashsalt
hvit pepper
0,5dlsherry
2stkeggeplommer
reven ost
1pakkedypfryst spinat
1sssmør eller margarin
1dashsalt
hvit pepper
reven muskatnøtt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gratinert blekksprut med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106,29486,28Kcal
Protein6,8531,34gram
Karbohydrat3,4215,65gram
Kostfiber0,472,15gram
Fett6,8331,25gram
Mettet fett3,9718,16gram
Alkohol0,40 %
Salt0,512,35gram
Pris på oppskriftenKr 5,29Kr 24,20Kroner
Hele oppskriften veier1 830 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kraften fra blekksprut og fiskeboller. Skjær begge deler i mindre biter om nødvendig.

Lag en hvit saus av smør, hvetemel, melk, fløte og kraften av fiskebollene og blekkspruten. Smak til med salt, pepper og sherry. Rør inn sammenvispede eggeplommer. Sausen må ikke koke etter at eggene er rørt inn.

Bland fiskeboller og blekksprut i sausen. Fordel blandingen i 4 skjell eller små, ildfaste former. Dryss reven ost på og sett dem under grill til overflaten er delikat gyllen.

Tin spinaten og smak den til med smør, salt, pepper og reven muskatnøtt. Legg en rand spinat i hvert skjell.

Serveres varmt som forrett eller liten aftenrett, med loff til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11771)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.