Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gratinert fiskefilet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pose(r)Krydder Bèarnaise,
300grfiskefilet,
0,5tssalt
1krmpepper
1ssrevet ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gratinert fiskefilet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,88448,00Kcal
Protein9,9330,50gram
Karbohydrat3,3210,20gram
Kostfiber0,270,83gram
Fett10,2631,51gram
Mettet fett3,119,55gram
Salt1,033,15gram
Pris på oppskriftenKr 9,05Kr 27,79Kroner
Hele oppskriften veier614 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag sausen etter anvisningen på posen. Del fisken i passende stykker og legg dem i et godt smurt ovnsfast fat. Dryss med saltet og pepperet. hell sausen over fiskestykkene og dryss med osten. Sett fatet i ovnen ved 200 C i ca. 30 minutter.

Til denne fiskeretten smaker det godt med en råkostsalat av revne gulrøtter, revne epler og rosiner. Kokte pressede poteter eller ris passer godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19646)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.