Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gratinert paprika med sopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk storgrønne paprika
vann
1dashsalt
1dlpilaffris
200grsopp frisk eller hermetisk
2ssmargarin eller smør
2krmsalt
1dlhakket persille
revet ost til gratinering


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gratinert paprika med sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,72180,87Kcal
Protein2,304,30gram
Karbohydrat9,7518,23gram
Kostfiber1,763,29gram
Fett5,009,35gram
Mettet fett1,051,96gram
Salt0,480,90gram
Pris på oppskriftenKr 5,92Kr 11,07Kroner
Hele oppskriften veier748 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(8 halve paprika)

Halver paprikafruktene på langs, fjern kjerner og skyll dem. Kok pilaffrisen. Legg de halve paprikaene i en ildfast form. Lag fyllet.

Skyll frisk sopp, grovhakk den. Hell av kraften på hermetisk sopp. Fres soppen i fettet til eventuell kraft har kokt inn. Salt soppen. Bland pilaffris, sopp og persille.

Fordel fyllet i de halve paprikaene. Dryss over revet ost. Gratiner midt i ovnen i 15-20 minutter ved 225 C.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9824)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt paprika 6.Fylt paprika 6.
Denne retten har 121,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.