Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gratinert sjøkreps




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
20stksjøkreps, friske

Pynt:

4blad(er)basilikum, frisk

Saus:

1dlhvitvinseddik
1dlvann
2stkeggeplommer
250grsmør
3knivsoddkarri

Tilbehør:

1stksitron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gratinert sjøkreps med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier224,40552,36Kcal
Protein5,1812,75gram
Karbohydrat0,411,01gram
Kostfiber0,310,76gram
Fett22,3855,09gram
Mettet fett13,7333,80gram
Salt1,122,75gram
Pris på oppskriftenKr 13,45Kr 33,11Kroner
Hele oppskriften veier985 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell halen av krepsene og legg dem på en tallerken.
Ha vineddik og vann i en gryte. Kok opp og fjern gryten fra varmen. Pisk energisk eggeplommer i til en lett konsistens. Smeltet smør piskes i litt av gangen. Temperaturen skal være højest 80°C, ellers skiller sausen. Til sist blandes karri i etter smak.
Hell varm saus på krepsene og sett i ovn under grill i 3 min. på 230°C.
Server straks med sitronbåter og pynt med basilikum.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27132)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.