Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet ørret fra Lierne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grørret
1sssalt
1tssukker

Lake:

1litermyse
2sssalt
1sssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gravet ørret fra Lierne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier75,62299,49Kcal
Protein6,5325,86gram
Karbohydrat4,7718,89gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett3,3813,39gram
Mettet fett0,783,09gram
Salt3,8415,22gram
Pris på oppskriftenKr 5,14Kr 20,36Kroner
Hele oppskriften veier1 584 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og vask fisken godt. Dryss godt med salt-sukkerblanding i buken og mellom lagene når fisken legges lagvis med buken opp i en plastdunk. Legg et rent klede over og la dunken stå ved 10-12 C i en uke.

Kok inn myse med salt og litt sukker inntil halvparten gjenstår. Avkjøl laken.

Skyll fisken godt før den legges tilbake i en ren plastdunk. Hell over den avkjølte laken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11642)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.