Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet hjortefilet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grhjortefilet
1tssalt
1tssukker
1stklaurbærblad
0,5stkappelsin, saften
1dashnykvernet svart pepper
350grkantareller
1ssvann
2sshusholdningseddik, 5%
1tssalt
0,5tssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gravet hjortefilet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63,34152,73Kcal
Protein11,9728,86gram
Karbohydrat1,523,67gram
Kostfiber0,731,76gram
Fett0,882,12gram
Mettet fett0,260,63gram
Salt1,513,65gram
Pris på oppskriftenKr 17,70Kr 42,68Kroner
Hele oppskriften veier965 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Renskjær hjortefileten og gni den inn med salt, sukker og smuldret laurbærblad, dryss pepper over og tilsett appelsinsaft. Legg det i en pose som får ligge i kjøleskapet et døgn.

Ta fileten ut, tørk godt av og skjær i tynne skiver som fordeles på fire tallerkener. Rens soppen og del de største kantarellene. Kok opp sopp, vann, eddik, salt og sukker i en liten kjele med lokk.

Avkjøl og server hjortefileten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2600)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.