Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet kveite med dill og poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkveite, 1 stk liten fisk
25grsalt
50grsukker
10stktørkede koriander
0,25stkrød chili
1liten buntdill
200grpoteter (skrelllede)
2sscreme fraiche
1tsgrov sennep
0,5stksitron, saften
Salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gravet kveite med dill og poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120,18434,65Kcal
Protein12,2244,20gram
Karbohydrat6,0021,70gram
Kostfiber0,341,23gram
Fett5,1818,73gram
Mettet fett1,244,48gram
Salt1,826,58gram
Pris på oppskriftenKr 16,83Kr 60,87Kroner
Hele oppskriften veier1 447 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kveiten fileteres, men skinnet tas ikke av. Legg fiskefiletene på skinnet i et fat.
2. Knus korianderfrø og chili og bland med salt og pepper. Dryss blandingen over filetene i et jevnt lag. La stå i kjøleskap i 1 døgn.
3. Kok potetene, kjøl dem av og skjær dem i 1/2 cm. tykke skiver.
4. Rør creme fraiche med sennep, sitronsaft, salt og pepper og vend potetskivene oppi.

Anretning:
Skjær fisken i store papirtynne skiver. Snitt dillen fint og dryss den over fiskeskivene. Legg dem på tallerken eller fat og anrett potetene i midten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21941)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Syltet kveite som "escabeche".Syltet kveite som "escabeche".
Denne retten har 207,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 46,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.