Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet laks med chili



Gravet laks med chili oppskrift.
Fotograf: Fabian Björnstjerna
Det er lett å grave laks og det finnes mange måter å gi den spennende smaker på. Prøv denne oppskriften der laksen får en sterk smak av chili.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kglaksefilet, med skinn
2stkchili, rød
2ssrosépepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlsukker
0,5dlsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gravet laks med chili med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier221,94463,77Kcal
Protein17,9837,57gram
Karbohydrat5,1810,82gram
Kostfiber0,030,06gram
Fett14,3630,01gram
Mettet fett2,695,62gram
Salt3,487,28gram
Pris på oppskriftenKr 18,45Kr 38,55Kroner
Hele oppskriften veier1 672 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll laksen i kaldt vann og tørk med tørkepapir.
Kontroller at laksefileten er uten bein.
Del chili i to, ta vekk frøene og finhakk. Mal chili og rosépepper i en morter til alt er godt most sammen.
Bland chili og rosépepper godt sammen med sukker og salt. Gni blandingen godt inn i laksefileten.
Dekk laksen med plastfolie og la den stå i romtemperatur til krydderblandingen begynner å smelte og trekke inn i laksen, maks 30 minutter.
Sett den så inn i kjøleskap og la den stå i minst et døgn.
Chiligravet laks er holdbar i kjøleskap i ca. 4 dager.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30242)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Røykt laks med pepperrotkrem og sherryvinaigrette.Røykt laks med pepperrotkrem og sherryvinaigr.
Denne retten har 244,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet laks med chili.Gravet laks med chili.
Denne retten har 221,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.