Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet makrell




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfiletert makrell
40grsalt
80grsukker
hvit pepper
finhakket dill
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gravet makrell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,13325,42Kcal
Protein7,9425,81gram
Karbohydrat12,0139,03gram
Kostfiber0,581,89gram
Fett2,136,92gram
Mettet fett0,461,50gram
Salt3,1010,07gram
Pris på oppskriftenKr 4,12Kr 13,39Kroner
Hele oppskriften veier1 300 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni fisken med en blanding av salt, sukker og pepper. Legg filetene sammen to og to med rikelig klippet dill mellom. Legg i et egnet fat, dryss salt og pepper over og legg et press på. Snu filetene to, tre ganger daglig i 3-4 døgn.

Bruk gjerne litt stor fisk. Retten serveres med nye poteter og sennepssaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11246)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.