Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet rein




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 600grreinsdyrkjøtt, gjerne filet
2sssalt
2sssukker
Ca 0,75tspepper, grovhakket
1tstimian


Annonse


Næringsdeklarasjon for Gravet rein med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,15219,02Kcal
Protein18,7532,05gram
Karbohydrat6,0310,31gram
Kostfiber0,160,27gram
Fett3,195,45gram
Mettet fett1,242,12gram
Salt5,9610,18gram
Pris på oppskriftenKr 19,51Kr 33,35Kroner
Hele oppskriften veier684 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Renskjær kjøttet for fett og hinner. Bland salt, sukker, og krydder og vend kjøttet i blandingen. Legg kjøttet på et fat med kant og dekk det med folie eller plast. Sett det kaldt. La kjøttet stå i 4 – 5 døgn. Vend det et par ganger i døgnet. Skrap bort krydderet og skjær fileten i tynne skiver før det serveres.

Serveres med sølvløk eller pickles og skogsbær- yoghurt tilsatt tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2601)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.