Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet reinsdyrfilet 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grreinsdyrfilet,
4tssalt
4tsfarin,
1stkgulrot,
1stkpurre,
litt grovmalt pepper,
1ssfrukteddik,
3dlrømme,
300grskogs bærblanding,
einer.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gravet reinsdyrfilet 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,17523,70Kcal
Protein11,8149,41gram
Karbohydrat3,0012,55gram
Kostfiber1,335,56gram
Fett7,0329,41gram
Mettet fett4,1817,49gram
Salt1,807,54gram
Pris på oppskriftenKr 27,26Kr 114,05Kroner
Hele oppskriften veier1 674 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens filetene for sener og hinner. Hakk gulrot og purre og bland det med salt, sukker, pepper og rikelig med einer. Legg halvparten av krydderblandingen på et fat, del filetene i to og legg dem på kryddersengen. Dryss resten av krydder og einerblandingen over kjøttet og legg på press. Snu filetene etter et døgn, slå eddiken over og press videre. Ta så filetene opp og skyll dem raskt før du skjærer dem i tynne skiver.
Server dem med kokte poteter og en saus av rømme og skogsbær.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18402)
Kategori: Kalde retter
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.