Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet sild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgfersk sild
12sssukker
8sssalt
nymalt pepper
frisk eller dypfryst dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gravet sild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier279,754 476,00Kcal
Protein12,75204,00gram
Karbohydrat15,00240,00gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett18,75300,00gram
Mettet fett3,9062,40gram
Salt10,05160,80gram
Pris på oppskriftenKr 4,46Kr 71,36Kroner
Hele oppskriften veier1 600 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, vask og fileter silden. Skjær bort sideben og finner, men la skinnet sitte på.

Legg sildefiletene med skinnsiden ned i langpanne eller lignende. Bland sukker og salt, og dryss godt på med hakket dill. La silden stå ca 1 1/2 døgn ved romtemperatur. Silden bør fryses før eller etter graving. Trekk skinnet av filetene før servering, og server gravet sild med senneppsaus og grovt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11453)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.