Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet uer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kguerfilet
40grsukker
40grsalt
1tshvit pepper
1sshakket frisk dill
1sshakket frisk basilikum
1sshakket frisk timian
2clmadeira eller portvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gravet uer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102,611 146,26Kcal
Protein15,39171,92gram
Karbohydrat3,9444,01gram
Kostfiber0,141,56gram
Fett2,5328,26gram
Mettet fett0,455,03gram
Alkohol0,32 %
Salt3,7642,06gram
Pris på oppskriftenKr 8,49Kr 94,84Kroner
Hele oppskriften veier1 117 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er en oppskrift fra Slogum Gård, Skedsmo. Oppskriften er hentet fra boka "Smak av Romerike".

Bland alt krydder godt. Kutt dill med stilkene for seg og det fine for seg. Dryss halvparten av krydderet i bunnen av et fat. Dryss så over dillstilkene. legg på uerfileten. Gni resten av krydderblandingen inn i ueren. Dryss det fine av dillen over. Hell madeira eller portvin over, og dekk fisken med plastfolie. Settes under lett press på et kjølig sted i 36 timer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13444)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.