Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grävrogn fra Lierne




Ingredienser

rogn fra røye
salt
sukker


Annonse


Fremgangsmåte:

Det er viktig at rognen kommer fra røye som er fisket om høsten. Bland rognen med litt salt og sukker. Fyll i krukke og la krukken stå å benken i kjøkkenet med klede over i 2-3 uker. Grävrogn brukes på brød eller flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13752)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Røykt Ishavsrøye i blomkålsuppe.Røykt Ishavsrøye i blomkålsuppe.
Denne retten har 166,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ishavsrøye med avokadosaus.Ishavsrøye med avokadosaus.
Denne retten har 141,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.