Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gresk hvitløksaus (Skorthalia)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)daggamle loff uten skorpe
2feddhvitløk, hakket
0,5tssalt
1sshvitvin
5ssolivenolje
2ssmalte valnøtter eller mandler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Nøtter
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gresk hvitløksaus (Skorthalia) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier416,34261,36Kcal
Protein6,664,18gram
Karbohydrat34,3521,56gram
Kostfiber2,191,37gram
Fett27,2217,09gram
Mettet fett3,832,40gram
Alkohol0,42 %
Salt1,961,23gram
Pris på oppskriftenKr 4,98Kr 3,13Kroner
Hele oppskriften veier251 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Drypp vann over loffskivene og la dem stå og trekke i 10 minutter. Klem ut overflødig vann. Ha loff, hvitløk og salt i hurtighakkeren og kjør det til en jevn mos.

Tilsett oljen litt etter litt mens maskinen går for sakte fart. Tilsett eventuelt nøtter.

Sausen skal ha konsistens som en majones. Tilsett mer olje eller en anelse vann hvis den er for tykk. Server den til stekte grønnsaker og fisk eller som dipp til rå grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6430)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Hellas
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.