Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gresskar- og limesuppe med kamskjell



Gresskar- og limesuppe med kamskjell oppskrift.
Fotograf: Eksportutvalget for fisk (EFF)
Denne smakfulle suppen med gresskar og lime er veldig god. Et stekt kamskjell på toppen gjøre den helt perfekt. Suppen kan serveres både som forrett og hovedrett.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkkamskjell
0,8kggresskar
3feddhvitløk
1sssmør
8dlmelk
1stkløk
2stkhønsebuljong
2dlcrème fraîche
1stklime
1tschilipasta
1tskoriander, frisk
1dashsalt

Tilbehør

4skive(r)brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gresskar- og limesuppe med kamskjell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,34439,59Kcal
Protein3,2616,04gram
Karbohydrat6,9134,00gram
Kostfiber0,753,69gram
Fett5,2425,78gram
Mettet fett3,2015,75gram
Salt0,683,36gram
Pris på oppskriftenKr 3,78Kr 18,60Kroner
Hele oppskriften veier1 968 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær toppen av gresskaret og hul ut kjøttet. Skjær det i terninger. Rens og hakk løk og hvitløk, fres i smør i en kjele.
Tilsett gresskar, melk og hønsebuljong. La suppen koke i ca. 10-15 minutter.
Rør inn halvparten av creme fraìche i suppen.
Smak til med lime, chilipasta og salt. La suppen koke opp. Bruk en foodprosessor til suppen er jevn og glatt.
Sil suppen gjennom en sil og ta bort ”trevlene”.
Ha suppen tilbake i kjelen og server den med resten av creme fraìche og frisk koriander.
Kamskjell stekes gyllen på begge sider ca. 30 sek på hver side og legges i suppen.
Server suppen med foccaiciabrød evt annet godt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29242)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gresskar- og limesuppe med kamskjell.Gresskar- og limesuppe med kamskjell.
Denne retten har 89,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskarsuppe med kamskjell.Gresskarsuppe med kamskjell.
Denne retten har 70,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.
Denne retten har 124,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.