Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gresskarmuffins




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grgresskarkjøtt uten kjerner og skall
2stkegg
150grsukker
0,5stkvaniljestang, kornene
2dlvalnøttolje
1dlmelk
100grpecannøtter (el. valnøtter) grovhakkede
200grhvetemel
2tsbakepulver
2tskanel, støtt
1tsingefær, støtt
evt. melis til glasur

Karamelliserede pecannøtter:

45grsukker
2ssvann
50grpecannøtter (el. valnøtter)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Gresskarmuffins med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier365,164 479,89373,32Kcal
Protein4,6657,174,76gram
Karbohydrat29,43361,0630,09gram
Kostfiber2,1726,622,22gram
Fett24,94305,9725,50gram
Mettet fett2,5831,652,64gram
Salt0,232,840,24gram
Pris på oppskriftenKr 10,79Kr 132,37Kr 11,03.-
Hele oppskriften veier1 227 totalt1 227 pr porsj102 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 muffins

Riv gresskarkjøttet på den grove side av rivjernet.
Bland det revne gresskar med de hakkede pekannøtter. Pisk egg, sukker, vaniljekorn, olje og melk sammen.
Bland hvetemel, bakepulver og krydder for seg og vend det i eggemassen. Tilsett gresskar og nøtter og vend det rundt til det er jevnt fordelt i deigen.
Pensle en muffinsform (med plass til 12 muffins) eller 12 muffinsforme av papir med litt valnøttolje og fordel deigen oppi. Bak muffins gyldenbrune i ca. 25-30 min.
La dem kjøle ned litt, ta dem ut av formene og servér evt. overtrukket med glasur og pyntet med karamelliserede pekannøtter.

Karamelliserede pecannøtter:
Varm sukker og vann i en tykkbunnet gryte til sukkeret er oppløst.
Øk varmen kraftig og kok sukkeret til karamell.
Fortsett kokingen etter sukkeret er blitt "tørt", og når det karamelliserer, vendes nøttene i karamellen, som deretter helles ut på et stykke lett oljet bakepapir.
Skill nøttene fra hverandre med en treskje eller en gaffel og la dem kjøle ned helt.
Nøttene kan lages et par dager i forveien og oppbevares i en tettsluttende boks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26632)
Kategori: Muffins
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gresskarmuffins til halloween.Gresskarmuffins til halloween.
Denne retten har 309,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nydelige gresskarmuffins.Nydelige gresskarmuffins.
Denne retten har 159,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.