Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gresskarpai




Den 31. oktober bør du forberede deg på at ringeklokken kimer uavlatelig. Når du åpner døren dukker det opp barn kledd i uhyggelige kostymer, med rop om «trick-or-treat, trick-or-treat, give us something good to eat». Hvis du vil slippe å finne hagen din full av toalettpapir, eller bli utsatt for andre røverstreker, bør du ha litt godteri på lur.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paideig:

200grmargarin eller smør
6dlhvetemel
0,5dlvann

Fyll:

1kggresskar
1stkgul løk
1sscurry
1ssolivenolje
1tssalt
2dlvann
3dlrevet cheddar


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Gresskarpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier182,323 167,45395,93Kcal
Protein4,4877,839,73gram
Karbohydrat14,68255,0431,88gram
Kostfiber1,1820,502,56gram
Fett11,48199,4424,93gram
Mettet fett3,3458,037,25gram
Salt0,6611,391,42gram
Pris på oppskriftenKr 3,82Kr 66,36Kr 8,30.-
Hele oppskriften veier1 737 totalt1 737 pr porsj217 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland ingrediensene - gjerne i en food processor. La deigen hvile kaldt i 30 min. Trykk eller kjevl ut deigen i en langpanne. Forstek paiskallet midt i ovnen på 225°C, i ca 10 min. Skav ut kjøttet av gresskaret og fjern kjerner. Skrell og hakk løken. La curryen frese i oljen og ha i løken som skal bli myk. Tilsett vann og salt før du har opp i gresskarkjøttet. Det hele koker til det er mørt (ca 15 min) før det avkjøles. Mos deretter blandingen i foodprocessor Gresskarblandingen fordeles i paiskallet og osten strøs over. Stekes ved 225°C, ca 15 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1395)
Tilberedningstid: 40-60 min
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Uten egg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pumpkin pie.Pumpkin pie.
Denne retten har 198,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskarpai 1.Gresskarpai 1.
Denne retten har 252,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskarpai 3.Gresskarpai 3.
Denne retten har 239,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.