Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Griljert fisk



Griljert fisk oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Her er mange muligheter, men vi brukte torskefileter vi hadde liggende. Det som ble godt her var tilbehøret som er lettstekte grønnsaker med sterk tomatsaus. Hadde ikke helt trodd at det ville ble godt, men det funket med tomatsaus på grønnsaker. Ellers hadde vi ris ved siden av.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grfisk, torsk for eksempel i fileter
1stkegg, lettpisket
Ca 4,5ssstrøkarving
1tssalt
1dashpepper
margarin eller olje til steking

Tilbehør

2stkgulrot i staver/biter
0,5stkløk i biter
2feddhvitløk hakket
0,5stkgrønn paprika i biter
100grkinakål i biter
2dltomatsaus, pastasaus ol
Ca 2tschilisaus etter smak

Tilbehør 2:

3porsjon(er)kokt ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-selleri
Spor-av-sesam
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Griljert fisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,55508,05Kcal
Protein9,8545,68gram
Karbohydrat13,5062,61gram
Kostfiber0,562,60gram
Fett1,677,74gram
Mettet fett0,301,39gram
Salt0,582,67gram
Pris på oppskriftenKr 6,29Kr 29,17Kroner
Hele oppskriften veier1 391 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vend fisken i egg, deretter i karving blandet med salt og pepper. Legg fisken straks i rikelig varmt fett og stek fisken pent brun.

Den sprøeste skorpen får man ved å bruke flyndre, småtorsk og torskefilet.

Kutt opp alle grønnsakene. Ha i litt margarin og stek grønnsakene myke på middels varme. Rør så inn sausen og smak til med chilisaus. La det bli varmt og ha i kinakålen. La surre noen minutter før servering. Rør rundt.

Server med poteter eller ris, evt pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11773)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Griljert fisk.Griljert fisk.
Denne retten har 109,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.