Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillede kalv- og aubergine-wraps




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grflatbiff av kalv
8skive(r)aubergine
0,5stksitron, skallet
4ssolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
50grtomater, soltørkede
100grmozzarella eller portsalut
1dashsalt
hvit pepper
olivenolje til grilling

Yoghurtgrønnsaker:

valgfrie grønnsaker i biter
1stkegg
2dlolivenolje
saften av sitron
100gryoghurt naturell, avrent
1dashsalt
1dashsort pepper
Persillesalsa:
4sspersille, hakket
1feddhvitløk finhakket
4ssolivenolje
1dashsalt
1dashsort pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillede kalv- og aubergine-wraps med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier233,41937,05Kcal
Protein11,5746,45gram
Karbohydrat2,8711,52gram
Kostfiber1,114,46gram
Fett19,2777,36gram
Mettet fett3,8315,38gram
Salt0,562,27gram
Pris på oppskriftenKr 15,26Kr 61,26Kroner
Hele oppskriften veier1 606 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt til salsaen og la den stå en time i kjøleskapet.

Skjær kalvekjøttet i tynne skiver og mariner dem i olivenolje iblandet sitronskall og pepper. Fylles med grovkuttet ost og tomatbiter. Rull sammen med tette ender. Rull en aubergineskive rundt og tre på spyd.

Kok/forvell grønnsakbitene og la dem renne av. Visp egg, presset hvitløk og sitron sammen. Spe med olje i en tynn stråle mens du visper videre til majones. Tilsett yoghurt og smak til med salt og pepper. Vend inn grønnsakene. Kalvewraps pensles med olje og grilles over medium varme ca. 3 minutter. Snu dem hvert halve minutt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10032)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.