Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillede kamskjell med rødbeteris




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkamskjell uten skall, friske eller fryste
1tssalt
0,5tsgrovmalt pepper
2ssolje til pensling
4 tynne grillpinner

Rødbeteris:

2dlris, langkornet
2sssmør
4ssløk, finhakket
5dlgrønnsakbuljong (vann+terning)
1,5dlfinrevet rødbete
2dlgrønne erter

Limesaus:

1stkgodt moden avocado
1dllettrømme
0,5stklime, revet skall av + 1 ss saft
2krmsalt
minimalt med kajennepepper
lime/sitron, karse eller kjørvel til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Melk
Skalldyr
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillede kamskjell med rødbeteris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121,51525,80Kcal
Protein6,7429,17gram
Karbohydrat8,8338,21gram
Kostfiber1,044,50gram
Fett6,3527,48gram
Mettet fett2,5210,90gram
Salt0,773,34gram
Pris på oppskriftenKr 8,87Kr 38,38Kroner
Hele oppskriften veier1 731 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med sausen: Skrell avocado og fjern stein. Kjør kjøttet i en food processor og bland med rømme, lime og krydder. Kjør alt godt sammen. Sett sausen i kjøleskapet.

Fres løk til rødbeteris, noen minutter uten at den tar farge. Den skal bli myk og blank.

Tilsett ris og buljong og la det hele koke opp og putre videre som angitt på rispakken (uten lokk).

Råriv imens rødbeter og tin ertene. Tilsett rødbetene når 5 minutter av risens koketid gjenstår. Bland inn ertene til slutt og la dem bli gjennomvarme. Smak evt til med noen saltkorn og tilsett en smørklatt.

Fordel kamskjellene på bløtlagte grillpinner. Bruk 2 pinner parallelt til hver porsjon, så skjellene blir lettere å snu på grillen eller i grillpannen.

Varm opp grill/panne. Krydre med salt og pepper og pensle med olje. Vent til du har god varme. Legg spydene på og grill dem ca 1 minutt på hver side.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7931)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet kamskjell med asparges.Grillet kamskjell med asparges.
Denne retten har 117,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.
Denne retten har 196,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell med chilikål.Grillet kamskjell med chilikål.
Denne retten har 144,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.