Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillede musliskiver



Grillede musliskiver oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En enkel grilldessert av den mer sunne typen, med grovt brød og jordbær

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)müslibrød
4sskremost naturell
8stkjordbær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillede musliskiver med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier211,28138,94Kcal
Protein6,724,42gram
Karbohydrat29,1319,16gram
Kostfiber3,522,31gram
Fett6,764,45gram
Mettet fett3,922,58gram
Salt0,890,58gram
Pris på oppskriftenKr 5,59Kr 3,68Kroner
Hele oppskriften veier263 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær tynne skiver av müslibrødet. Legg det på grillen i 1-2 minutter på hver side.
Smør et passe tykt lag med kremost på skivene og del dem i to.
Legg på skiver av jordbær til slutt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 25995)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smørbrød
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillede musliskiver.Grillede musliskiver.
Denne retten har 211,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.