Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet Marinert Tørrfisk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grtørrfisk-filet med skinn,
utvannet i 4 dager.
Marineres i 1 dag i følgene marinade:
2dlOlivenolje
1tshvitvinseddik
1stksitron, saft og skall
1tsgrov / fransk sennep
1feddhvitløk, finhakket
1dashNykvernet sort pepper
Litt havsalt
2ssfinsnittet bladpersille
Minifennikel-tempura
Isvann
Hvetemel
Fennikel

Tomat og Basilikumsalat

300grdelikatessetomater i båter
0,25dlfrisk basilikum
1stkfinsnittet sjalottløk
2ssekstra virgin olivenolje
salt og pepper

Ruccula-pesto

125grrucolablader
1feddhvitløk
50grpinjekjerner
50grnyreven parmesanost
1knivsoddhavsalt
0,75dlOlivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sennep
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet Marinert Tørrfisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier324,971 260,50Kcal
Protein32,45125,87gram
Karbohydrat1,154,46gram
Kostfiber0,742,87gram
Fett21,0181,49gram
Mettet fett3,2912,76gram
Salt0,140,53gram
Pris på oppskriftenKr 19,88Kr 77,11Kroner
Hele oppskriften veier1 552 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Anvend grillpanne eller vanlig grill. Stek fisken 3 - 4 minutter på hver side.

Minifennikel-tempura
Isvann helles i en bolle med hvetemel. Rør om med et treskaft eller lignende til massen får en smidig konsistens, som pannekakerøre.
Smak til med salt og pepper. La den svelle noen minutter før steking. Vend fenikkelene i røren, og stekt dem 3 minutter på 175 grader i olje.
Legges på papir før den anrettes med det øvrige.

Tomat og Basilikumsalat
Alt vendes sammen.

Ruccula-pesto
1. Riv rucculablader og ha dem over i en morter eller hakker.
2. Grovhakk nøtter og hvitløksbåtene og bland med ruccula.
3. Rør inn vekslevis olje og parmesan til det blir en glatt røre. Smak til med salt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bama
(Intern: 14917)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 205,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 176,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 137,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.