Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet gjørs med stuing av steinsopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 550grgjørsfilet med eller uten skinn
300grfersk steinsopp
1stkfinhakket løk
3dlrømme eller créme fraîche
1dashnymalt svart pepper
2kvist(er)rosmarin eller et par klyper tørket rosmarin
1dashsalt
1dashsmør
2sshvitvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet gjørs med stuing av steinsopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127,83415,61Kcal
Protein9,5831,15gram
Karbohydrat1,334,32gram
Kostfiber0,902,93gram
Fett9,0329,36gram
Mettet fett5,4017,56gram
Alkohol0,16 %
Salt0,160,51gram
Pris på oppskriftenKr 12,25Kr 39,83Kroner
Hele oppskriften veier1 301 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens soppen og skjær den i fingertuppstore terninger. Fres løken i smør, tilsett terningene av steinsopp og la alt steke i et par minutter. Tilsett rømme eller créme fraîche og la det koke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett noen ferske kvaster rosmarin for å gi aroma til stuingen.

Varm opp en stekepanne så den er skikkelig varm. Dryss i litt salt og legg fiskefiletene i pannen. Har filetene skinn, legges skinnsiden opp. Snu filetene etter ca 30 sekunder.

Legg deretter filetene på en smurt stekeplate, ha litt smør på fisken, og dynk med hvitvinen. Stek den i ovn ved 200 C i ca 10 minutter.

Server med soppstuingen og kokte poteter. Om ønskelig kan det drysses litt frisk rosmarin over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11911)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.