Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet hel makrell



Grillet hel makrell oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Her kan man jo selvsagt bruke annen fisk, men makrell er nydelig. Finn en i passelig størrelse, de som er mindre er passende for en person, men med ofte mye bein.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kghel makrell
2ssolje
1stk liteløk
2ssfriskpresset sitron
3tsfiskekrydder (fritt valg)
Ca 50grsmør
2porsjon(er)poteter eller is
Litt salat ved siden av ved servering + rømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet hel makrell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier251,281 888,75Kcal
Protein11,7988,62gram
Karbohydrat3,8729,09gram
Kostfiber0,453,38gram
Fett20,86156,79gram
Mettet fett5,2939,76gram
Salt0,120,87gram
Pris på oppskriftenKr 5,64Kr 42,39Kroner
Hele oppskriften veier1 503 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skyll makrellen hvis dette ikke er gjort, ta av hodet. Tørk fisken utvendig og innvendig med papir. Bland sammen i en skål olje, løk i ringer, friskpresset sitron og fiskekrydder. Pensle fisken lett utvendig med marinaden (unngå løkringene).
Legg resten av blandingen i buken på fisken. Fordel smøret i små klatter utover fiskebuken. Den hele fisken legges i fiskerist eller så går det greit å legge den rett på grillristen, men husk å olje rista først. Man kan forsiktig surre rundt litt bomullstråd, så tingene holder seg på plass.
Grilles ca. 5 min. på hver side. Må grilles lengre for større fisk. Fisken er ferdig når fiskekjøttet slipper ryggbenet. Serveres med for eksempel kokte poteter og en frisk salat. Eller ris som vi er glad i.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 1842)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lodde på grillen.Lodde på grillen.
Denne retten har 92,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk med ost og skinke.Fisk med ost og skinke.
Denne retten har 172,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet hel makrell.Grillet hel makrell.
Denne retten har 251,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillpakke med mye snadder.Grillpakke med mye snadder.
Denne retten har 92,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.