Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet kamskjell med chilikål



Grillet kamskjell med chilikål oppskrift.
Fotograf: Kai Øveraasen
Det smakfulle tilbehøret i denne oppskriften løfter kamskjellene til nye høyder. Lag gjerne chilikålen en dag i forveien slik at smakene får blandet seg godt

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkkamskjell
1ssrapsolje
1dashsalt og pepper

Chilikål

0,25stkhodekål
1sspersille, frisk
1sskoriander, frisk
1sschilisaus
0,5tssalt

Vinaigrette

1stklime
2sshonning
2sssennep, grov
2sssoyasaus
2sssesamolje

Tilbehør

2feddhvitløk
1sssmør
2dlmais
1dashsalt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Melk
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Spor-av-lupiner
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet kamskjell med chilikål med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,22242,53Kcal
Protein3,736,27gram
Karbohydrat12,0220,21gram
Kostfiber1,552,61gram
Fett8,6814,60gram
Mettet fett2,654,46gram
Salt1,883,15gram
Pris på oppskriftenKr 7,03Kr 11,82Kroner
Hele oppskriften veier673 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm grillen.
Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
Tørk kamskjellene godt, og dryss med salt og pepper.
Pensle dem med rapsolje og grill i ca. 1 minutt på hver side.

Chilikål
Skjær hodekål i tynne strimler, og finhakk persille og koriander.
Bland det godt sammen med chilisaus og salt.

Vinaigrette
Press saften fra lime.
Bland limesaften med honning, sennep, soyasaus og sesamolje.

Tilbehør
Finhakk hvitløk og fres i smør til den er gyllen.
Tilsett mais og stek i ca. 6 minutter på middels varme.
Smak til med salt og pepper.
Server kamskjellene rett fra grillen med chilikål, stekt mais og vinaigrette dryppet over.

Tips:
Kamskjellene kan også stekes i en vanlig stekepanne eller i en grillpanne.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32649)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet kamskjell med asparges.Grillet kamskjell med asparges.
Denne retten har 117,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.
Denne retten har 196,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell med chilikål.Grillet kamskjell med chilikål.
Denne retten har 144,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.